Scan Tv – Specializimi inteligjent, Nikolla: Ka nisur strategjia për orientimin e të rinjve me kërkesat e tregut

Nikolla

Hartimi i strategjisë inteligjente ne vendin tonë ka nisur me orientimin e te rinjve drejt programeve të studimit me kërkesë te lartë në tregun e punës. Kështu është shprehur Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla në aktivitetin për këtë qasje, duke shtuar se IAL-të janë kthyer në qendra të specializimit kryesisht në shkencë , Teknologji, Inxhinieri dhe Matematikë, hoteleri-turizëm dhe programet profesionale.

http://www.scan-tv.com/specializimi-inteligjent-nikolla-ka-nisur-strategjia-per-orientimin-e-te-rinjve-me-kerkesat-e-tregut/