Scan TV – Sigurimi në bujqësi, siguruesit: Kërkon subvencionim nga shteti

Sigurimi i prodhimit bujqësor në Shqipëri ngelet në vlera të papërfillshme. Sekretari i përgjithshëm i Shoqatës së Siguruesve Shqiptarë, Edvin Libohova thotë se sigurimi i bujqësisë është i vështirë, sepse primet janë të larta dhe të papërballueshme për fermerët shqiptarë. Sipas siguruesve, e vetmja zgjidhje për momentin do të ishte subvencionimi nga qeveria i këtyre produkteve të sigurimit.

http://www.scan-tv.com/sigurimi-ne-bujqesi-siguruesit-kerkon-subvencionim-nga-shteti/