Scan TV – Shoqatat e Bashkëpunimit Bujqësor, Ahmetaj: Njësitë e para që do të marrin mbështetjen e drejtpërdrejtë

ahmetaj-2-763x383

‘Mbështetja për bujqësinë për vitin 2018 është më e larta në 27 vite.’ Deklarata ka ardhur nga ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj, gjatë takimit në njësitë Grabian dhe Gradishtë, Bashkia Divjakë, në kuadër të turit të llogaridhënies publike. Sipas tij, së bashku me kontributin e buxhetit të shtetit si dhe programit IPARD, mbështetja për bujqësinë arrin vlerën e 93 milionë lekëve.

http://www.scan-tv.com/shoqatat-e-bashkepunimit-bujqesor-ahmetaj-njesite-e-para-qe-do-te-marrin-mbeshtetjen-e-drejtperdrejte/