Scan TV – Renditja/Indeksi Global i Paqes: Bota është bërë më pak paqësore, por Shqipëria bën progres

harta-paqe-765x383

Shqipëria ka bërë përmirësim, sa i përket paqes dhe sigurisë. Sipas Indeksit për Paqen Globale 2018 të publikuar nga Instituti për Ekonomi dhe Paqe, me qendër në Sidney, vendi ynë renditet në pozicionin e 52, nga 57 që mbante një vit më parë.

http://www.scan-tv.com/renditja-indeksi-global-i-paqes-bota-eshte-bere-me-pak-paqesore-por-shqiperia-ben-progres/