Scan TV – Programi “100 fshatrat” – Rama: Rrit të ardhurat, do hapim akademi për burimet njerëzore

Programi i Rilindjes Rurale “100 fshatrat” do të përfshijë ngritjen e një akademie, e cila do të përgatisë burimet e duhura njerëzore, për të arritur në kohë të gjitha qëllimet e tij”. Teksa mori pjesë në çeljen e sesioneve konsultuese për këtë program, kryeministri Edi Rama tha se përmes zbatimit të tij garantohet një jetë cilësore dhe rritje e të ardhurave në fshat.

http://www.scan-tv.com/programi-100-fshatrat-rama-rrit-te-ardhurat-do-hapim-akademi-per-burimet-njerezore/