Scan TV – Lehtësi fiskale për bujqësinë,Rrapaj: Të reduktohen taksat indirekte, “frenojnë” sektorin

Këshilli i Agrobiznesit Shqiptar ka listuar një sërë kërkesash që duhet të përfshihen në paketën fiskale për vitin 2019, ku fokusi është në reduktimin e taksave indirekte në këtë sektor, në mënyrë që të rritet prodhimi dhe të bëhet konkurrues në raport me rajonin. I ftuar në studion e TV SCAN, Kreu i Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar shprehet gjithashtu se është e nevojshme dhe heqja e barrierave me tregun rajonal, ndërsa thekson se qeveria ka hapësirë që të realizojë një pjesë të mirë të këtyre kërkesave.

http://www.scan-tv.com/lehtesi-fiskale-per-bujqesine-rrapaj-te-reduktohen-taksat-indirekte-frenojne-sektorin/