Scan TV – Festë pa gëzim – 1/4 e fëmijëve shqiptarë vuan kequshqyerjen, norma më e lartë në Europë

femije-765x383

1 Qershori njihet ndërkombëtarisht si dita e fëmijëve. E ndërkohë që fëmijët festojnë, për të rriturit e sidomos për politikbërësit duhet të jetë dita e reflektimit. Shumë fëmijë nëpër botë vuajnë dhe shifrat janë alarmante, raporti i fundit i “Save the children”, me titull “Fundi i fëmijërisë”, thotë se, thuajse 1 në 4 fëmijë shqiptarë, ose më saktë, 23.1%, vuajnë kequshqyerjen e rëndë.

http://www.scan-tv.com/feste-pa-gezim-1-4-e-femijeve-shqiptare-vuan-kequshqyerjen-norma-me-e-larte-ne-europe/