Scan Tv – Eksportohet 81 mijë ton bostan – Klosi: Festat lokale, shtysë agroturizmit

Produkti i bostanit ka gjetur hapësirë në tregjet e huaja dhe këtë vit ka shënuar rekord shitjesh, ku 81 mijë ton janë eksportuar jashtë vendit. Ministri i Turizmit, Blendi Klosi bëri me dije shifrat teksa mori pjesë ne festën lokale të bostanit në Divjakë, e cila mbledh mijëra pushues në disa ditë, të zhvilluar në sheshin kryesor të Parkut Kombëtar të Karavastasë.

http://www.scan-tv.com/eksportohet-81-mije-ton-bostan-klosi-festat-lokale-shtyse-agroturizmit/