Scan Tv – Çmimet e librave shkollorë, prindërit këtë vit paguajnë më shumë për t’i blerë

libra-tekste-shkollore-765x383

Këtë vit të ri shkollor prindërit duhet të paguajnë më shumë për librat e fëmijëve të tyre në shkollat 9 vjeçare, duke përjashtuar ata nga klasa e parë deri në klasën e katërt të cilët i përfitojnë falas. Sipas të dhënave të afishuara në katalogun final në faqen zyrtare të ministrisë së Arsimit, çmimet e librave, të botimeve të ndryshme, pothuajse për të gjitha klasat e shkollës 9 vjeçare dhe të mesme pësojnë një rritje krahasuar me një vit më parë.

http://www.scan-tv.com/cmimet-e-librave-shkollore-prinderit-kete-vit-paguajne-me-shume-per-ti-blere/