Scan TV – Ana tjetër e medaljes: Në katër qarqe të Shqipërisë papunësia rritet ndjeshëm

SHKODRA-765x383

Norma e papunësisë në vendin tonë ka prekur një nivel të ri rekord minimal, por të dhënat flasin për një situatë jo të njëjtë në çdo cep të territorit të vendit. Në pjesën dërrmuese të qarqeve, në 8 prej tyre, norma e papunësisë është regjistruar në rënie, por, nga ana tjetër, në 4 prej tyre, vihet re një rritje e normës së papunësisë. Këto qarqe janë: Durrësi, Lezha, Vlora dhe Shkodra.

http://www.scan-tv.com/ana-tjeter-e-medaljes-ne-kater-qarqe-te-shqiperise-papunesia-rritet-ndjeshem/