Scan Tv – 50 milion dollarë për rrugët në fshatra, përfitime për 80 mijë banorë! Në Kuvend, huaja e Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim e Zhvillim

rruge-rurale-dytesore-min-765x383

Kuvendi ka planifikuar të votojë në seancën plenare të 23 korrikut projektligjin që ratifikon marrëveshjen e huasë me Bankën Ndërkombëtare për Rindërtim e Zhvillim për 50 milion dollarë që do të përdoren për rehabilitimin e rrugëve që lidhin fshatrat e zonat rurale me qendrat agrobujqësore dhe të turizmit.

http://www.scan-tv.com/50-milion-dollare-per-rruget-ne-fshatra-perfitime-per-80-mije-banore-ne-kuvend-huaja-e-bankes-nderkombetare-per-rindertim-e-zhvillim/