RTSH – Kurz në Beograd e Prishtinë për të nxitur dalogun

kurz-660x330

Kancelari austriak Sebastian Kurz do të qëndrojë të hënën në Beograd dhe të martën në Prishtinë, sipas mediave austriake me misionin e qartë për ndërmjetësimin e rinisjes së dialogut mes dy vendeve. Kurz në funksionin edhe të udhëhqësit të presidencës 6 mujore të Bashkimit Europian e ka në axhendën e kesaj presidence Ballkanin Perëndimor dhe integrimin e tij në BE.

https://www.rtsh.al/lajme/kurz-ne-beograd-e-prishtine-per-te-nxitur-dalogun/