RTSH – Gjykata e Fierit, arrest për 42 vjeçaren

Gjykata e Fierit ka vendosur masën arrest me burg për 42 vjeçaren që i vuri flakën banesës së saj dhe tentoi të mbyste në lumin e Semanit dy vajzat e saj të mitura. Rudina Kishta është arrestuar për veprën penale të zjarrvënies së qëllimshme dhe tentativës për mbytjen në lumë të binjakeve 6 vjeçare. Gjatë seancës së sotme ajo pranoi të dyja akuzat, ndërkohë që akuzoi bashkëjetuesin për dhunë fizike ndaj saj dhe vajzave. Sipas 42 vjeçares, dhuna e vazhdueshme nga Ardian Gjika e ka detyruar atë ti vendoste flakën banesës ku ata jetonin.

https://www.rtsh.al/lajme/gjykata-e-fierit-arrest-per-42-vjecaren/