RTK – Veseli: Serbia po hesht per te pagjeturit, ne nuk do te ndalemi

veseli

Ne fillim te seances plenare per personat e pagjetur, Veseli tha se Serbia po vazhdon te heshte dhe te nxise harrimin per te pagjeturit. Kjo drame, tha ai, po rendon mbi popullin e Kosoves dhe familjaret e te zhdukurve.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=262696