RTK – Këtë javë pritet të publikohet rekomandimi për liberalizimin e vizave

ks

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj pas mbledhjes së fundit të Qeverisë bëri të ditur se rekomandimi i Komisionit Evropian do të publikohet gjatë kësaj jave e i cili sipas Haradinajt do të jetë pozitiv për Kosovën. “Më 17 ose më 18 pritet të kemi vlerësimin e Komisionit, i cili besoj që do të jetë pozitiv dhe do të kalojë nëpër etapat implementuese pastaj”, ka deklaruar Haradinaj.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=281198