RTK – Historike, Kosova për herë të parë me ministri të mbrojtjes

Kuvendi i Kosoves

Deputetet e Kuvendit të Kosovës, pozitë dhe opozitë për herë të parë janë bërë bashkë duke votuar kështu me 106 vota pro për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri. Gjithashtu Kosova për herë të parë do krijojë Ministrinë e Mbrojtjes. Pro votimit të ligjeve për ushtrinë janë deklaruar të gjitha partitë që janë të përfaqësuara në Kuvendin e Kosovës, me përjashtim të Listës Serbe.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=315939