RTK – Haziri: Të rinjtë gjilanas kultivojnë dialogun ndëretnik

gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në përmbyllje të “Kampit rinor për promovimin e diversitetit ndërfetar dhe ndërertnik”, të organizuar nga OSBE në bashkëpunim me Bashkësinë Islame, Kishën Katolike e Kishën Ortodokse, tha se gjeneratat e reja po e kultivojnë dialogun ndërfetar dhe ndëretnik. Të rinjtë e të gjitha kanë paraqitur para të pranishmëve kërkesat e rekomandimet e tyre për Komunën dhe bashkësitë fetare në të mirë të kultivimit të dialogut.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=303542