RTK – 52 organizata kërkojnë që të mos rrënohet shkolla e të verbërve në Pejë

aftesi

Një grup prej 52 organizatash në Kosovë i janë drejtuar me një kërkesë ministrive të: Administratës publike, Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies, asaj të Drejtësisë si dhe kryetarit të Komunës së Pejës lidhur me rrënimin e paralajmëruar të objektit të QBMK Xheladin Deda ose sic njihet ndryshe shkolla e të verbërve në Pejë. Ata kërkojnë që të gjendet një vend tjetër për ndërtimin e Gjykatës Themelore së Pejës dhe të mos rrënohet shkolla e të verbërve për këtë arsye.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=283123