Rrugëtim drejt ndryshimit, rimëkëmbjes dhe shpresës në Kurbin

You are here

Prej vitit 2006, World Vision Albania punon në zonën e Kurbinit për fuqizimin e fëmijëve, të rinjve, familjeve dhe komuniteteve më në nevojë. Në dokumentarin e mëposhtëm, disa prej përfituesve direkt të programeve; të rinj, prindër, fermerë e mësues, si dhe përfaqësues të institucioneve, tregojnë për ndikimin që ka patur ndërhyrja shumëplanëshe ndër vite.

Mbrojtja dhe përfshirja sociale e fëmijëve, aktivizmi rinor dhe mundësitë e zhvillimit ekonomik për familjet më në nevojë kanë qenë në fokus të punës, me qëllim për të sjellë ndryshim të qëndrueshëm në mirëqenien e fëmijëve dhe familjeve.

Ndiqni video-dokumentarin për t’u njohur me disa prej historive të suksesit.

Gjatë vitit 2021, World Vision Albania punoi në 26 bashki në Shqipëri dhe 1 në Mal të Zi duke ndikuar në përmirësimin e jetës së mbi 62 mijë fëmijëve dhe mbi 47 mijë të rriturve.

Tungjatjeta.al

 
Emanueli
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Marigleni
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Donaldi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni