Revista Monitor – Deeuroizimi, Sejko: Mos bëni konvertime të eurove nxitur nga kursi, strategjia s’ka efekt psikologjik

sejko

Banka e Shqipërisë ka insistuar se strategjia e saj për stimulimin e përdorimit të monedhës vendase nuk ka asnjë efekt psikologjik dhe se agjentët ekonomikë nuk duhet të veprojnë nën panikun e luhatjeve të kursit për të konvertuar eurot në lekë.

http://www.monitor.al/deeuroizmi-sejko-mos-beni-konvertime-te-eurove-nxitur-nga-kursi-strategjia-ska-efekt-psikologjik/