Reporter.al – Emigracioni rrit numrin e divorceve në Berat

Gjykata-Berat-600x360

Divorcet zënë peshën kryesore ndër çështjet civile në Gjykatën e Beratit, ndërsa avokatët dhe psikologët besojnë se emigracioni është një ndër shkaqet kryesore të ndarjeve.

https://www.reporter.al/emigracioni-rrit-numrin-e-divorceve-ne-berat/