Panorama – Humbi vajzën 7-vjecare në aksidentin e Kamzës, flet babai: Vajza tjetër…

Accident_Pak24

Pas aksidentit tragjik në Kamëz ku humbën jetën një 29- vjecar dhe një vajzë e vogël, ka folur i ati. Sipas tij gjendja shëndetësore e nënës dhe vajzës nuk është aspak e mirë. Vajza e plagosur nuk ngrihet dot ë këmbë dhe ka dëmtime te kockave dhe të trurit. Të dyja janë ende të traumatizuara nga ngjarja dhe ende nuk ka ardhur ndonjë psikolog për ndihmë.

http://www.panorama.com.al/humbi-vajzen-7-vjecare-ne-aksidentin-e-kamzes-flet-babai-vajza-tjeter/