Panorama – Frike nga e ardhmja… dhe pamundesia!

Selma-4

Programi “Tungjatjeta” ka filluar të japë frytet e para për Selmën, vajzën e vogël që tashmë merr shërbime të specializuara falë World Vision. Ajo ka një përmirësim të dukshëm dhe kjo vihet re edhe nga fjalët e para që ka nisur të thotë.

http://www.panorama.com.al/frike-nga-e-ardhmja-dhe-pamundesia/