Panorama – Del vendimi. Nga1 korriku, qeset plastike jashtë qarkullimit

klosi

Qeset plastike që përdoren për momentin  nuk do të lejohen më pas datës 11 korrik. Qeveria i ka dhënë OK vendimit për ndalimin e prodhimit, importimit dhe shitjes së tyre, duke propozuar qese të riciklueshme në vend të tyre. Për këtë Këshilli i Ministrave i ka dhënë 2 muaj kohë biznesit si dhe po bëhet edhe një fushatë ndërgjegjësuese.

http://www.panorama.com.al/del-vendimi-nga-1-korriku-qeset-plastike-jashte-qarkullimit-nese-i-perdorni/