Ora News – Studentët s’i tremb shiu vijojnë rezistencën para kryeministrisë

Studentët vijojnë rezistencë para kryeministrisë. Moti i keq dhe me shi nuk i favorizon shumë megjithatë ata vijojnë të qëndrojnë para kryeministrisë. Kjo është dita e 10-të e rezistencës së studentëve.

http://www.oranews.tv/article/studentet-si-tremb-shiu-vijojne-sot-rezistencen-para-kryeministrise