Ora News – Studentët protestë edhe në rrethe, u bashkohen dhe gjimnazistë

Protesta e studentëve ka nisur dhe në rrethe. Në Durrës, Shkodër, Elbasan dhe Vlorë ata kanë dalë me pankarta në duar për të protestuar njësoj si në kryeqytet. Protestës së tyre u janë bashkuar edhe gjimnazistët.

http://www.oranews.tv/article/studentet-proteste-ne-korce-e-elbasan-u-bashkohen-dhe-gjimnaziste