Ora News – Sport dhe turizëm, zhvillohet në Voskopojë maratona e parë në mal

Garuesit e vrapimit malor në Voskopojë i janë bashkuar “Tungjatjeta Jetë”. Oltjon Drabo i World Vision shprehet se garuesit janë duke kontribuar me kuotën e tyre të pjesëmarrjes në garë, e cila do të shkojë në mbështetje të fëmijëve të programit.

http://www.oranews.tv/article/sport-dhe-turizem-zhvillohet-ne-voskopoje-maratona-e-pare-ne-mal