Ora News – Rrëfimi i pragtragjedisë në Torovicë: Mendova vajzën, mos shkëmbinjtë ma zunë brenda

Pesë anëtarët e familjes, Përlleshi, në Torovice të Lezhës shpëtuan për mrekulli, pasi dy shkembinj të cilët u shkëputën nga mali ranë vetëm 1 metër larg banesës së tyre. Ngjarja ndodhi mëngjesin e sotëm. Fatmirësisht nuk pati përsona të lënduar. Por frika dhe paniku ka qenë i madh. Pjesëtaret e familjes Përlleshi tregojnë momentin e ngjarjes, teksa thonë se ndihen mjaft të rrezikuar nga rënia e gureve.

http://www.oranews.tv/article/lezhe-dy-gure-bien-nga-mali-ne-torovice-rrezikohet-familja