Opinion.al – Rrëfim mes lotësh/ Prindërit ju kanë ndërruar jetë, 6 vajzat në Kukës jetojnë mes katër rrugëve

vajzat nga kukesi

Në fshatin Surrej, rreth 1 orë larg qytetit të Kukësit, jetojnë për momentin 6 motra që kanë mbetur jetime. Fati i mori babain 6 vite më parë, dhe nënën përpara 3 muajsh. Që nga ajo ditë, këto vajza jetime humbën kujdesin dhe dashurinë prindërore, shtëpinë, të drejtën për t’u shkolluar dhe mundësinë për të jetuar një jetë normale. Ajo që kërkojnë këto vajza është e thjeshtë: një vend që të mund ta quajnë “shtëpi” nga ku askush nuk mund t’i përzëre, një shkolle që ta frekuentojnë pa e ndërprerë, ushqim dhe dashuri nga çdokush që mund të dhurojë.

http://opinion.al/rrefim-mes-lotesh-prinderit-ju-kane-nderruar-jete-6-vajzat-ne-kukes-jetojne-mes-kater-rrugeve/