Opinion.al – Pijet energjike ndalohen për fëmijët, votohet ligji në parlament

pije-energjike

Mazhoranca po voton në Kuvend, ndryshimet në ligjin që synon të mbrojë të miturit nga përdorimi i pijeve alkoolike. Me ligjin e ri pijet energjike dhe dhe të gazuara me shumë sheqer do të konsiderohen njëlloj si pijet alkolike. Qëllimi i ligjit është parandalimi i pasojave shëndëtesore nga konsumi i pijeve energjike dhe pijeve të gazuara me sheqer të shtuar.

http://opinion.al/pijet-energjike-ndalohen-per-femijet-votohet-ligji-ne-parlament/