Opinion.al – Kush është Kathleen Kavalec? Trump e zëvendëson Donald Lu me një diplomate karriere

ambasadorja-e-re

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump ka propozuar ambasadoren e re amerikane në Shqipëri. Kathleen Ann Kavalec pritet të jetë ajo që do të pasojë Donald Lu-në si përfaqësuese e zërit të SHBA-ve në Shqipëri. Ajo njihet si një diplomate karriere, me një përvojë rreth 30-vjeçare si përfaqësuese e Shteteve të Bashkuara në arenën ndërkombëtare. Kathleen Ann Kavalec aktualisht shërben si Zëvendës Ndihmës Sekretare në Byronë e Çështjeve Evropiane dhe Euroaziatike në Departamentin Amerikan të Shtetit.

http://opinion.al/kush-eshte-kathleen-kavalec-trump-e-zevendeson-donald-lu-me-nje-diplomate-karriere/