Opinion.al – Jetesa e shqiptarëve sipas sondazhit të KE: S’kanë ngrohje, veshje të reja dhe nuk bëjnë dot pushimet

sondazh

Nga mundësia e të ushqyerit mirë, ngrohja e shtëpive, pushimet dhe deri tek blerja e rrobave të reja, është një listë e gjatë e gjërave që shqiptarët nuk mund të përballojnë dot. Në listën e gjatë të pyetjeve për gjërat që munden apo nuk munden të përballojnë në sondazhin e zhvilluar nga Komisionit Europian me vendet e BE-së dhe të Balllkanit Perëndimor, Shqipëria kryeson të gjitha pyetjet me përqindjen më të lartë të mos-përballimit të gjerave.

http://opinion.al/jetesa-e-shqiptareve-sipas-sondazhit-te-ke-skane-ngrohje-veshje-te-reja-dhe-nuk-bejne-dot-pushimet/