Opinion.al – Helmimi i grave, Sindikata akuzon: Inspektorët e Punës marrin honorare nga kompani private

13 gra, punëtore të një fasonerie në qytetin e Durrësit u helmuan ditën e shtunë dhe përfunduan në spital. Ende nuk ka një përgjigje zyrtare mbi shkakun e helmimit edhe pse faji në fillim u tentua ti lihej ushqimit. Konfederata e Sindikatave me anë të një reagimi thotë se punëtoret janë helmuar nga kimikatet që përdoren në firmën fasone.

http://opinion.al/helmimi-i-grave-sindikata-akuzon-inspektoret-e-punes-marrin-honorare-nga-kompani-private/