Opinion.al – Artan Fuga: Ju tregoj përse maturantët braktisin universitetet tona

Artan-Fuga

Profesori i gazetarisë dhe filozofisë, njërehësh autor librash, Artan Fuga ka vënë në listë plot 30 arsye që kanë të rinjtë shqiptarë për të mos studiuar në universitet.

http://opinion.al/artan-fuga-ju-tregon-perse-maturantet-braktisin-universitetet-tona/