Monitor – Kuvendi miraton buxhetin 2019, nga do vijnë të ardhurat dhe si do shpenzohen paratë

Kuvend-300x201

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar në mbrëmjen e 22 nëntorit në parim projektbuxhetin e vitit 2019. Pro buxhetit 2019 votuan 77 deputetë, ndërsa opozita nuk mori pjesë në votim, teksa paradite në një takim të posaçëm e cilësoi atë si buxhetin e krizës. Fondi për ndihmën ekonomike mbetet i pandryshuar në 20.5 miliardë lekë, ndërsa këtë vit është shtuar dhe bonusi i bebeve prej 2 miliardë lekësh.

http://www.monitor.al/kuvendi-miraton-buxhetin-2019-nga-do-vijne-te-ardhurat-dhe-si-do-shpenzohen-parate/