Monitor – Britania 107 mln dollarë për Ballkanin Perëndimor, fokus lufta e kriminalizimit dhe forcimi i instrastrukturës dixhitale

Ballkani-795-300x200

Britania do të dyfishojë fondet që u ofron vendeve të Ballkanit Perëndimor në 80 milionë funte (106.06 milionë dollarë), si dhe po përgatit ngritjen e numrit të personelit të sigurisë në rajon që të përpiqen të luftojnë krimin e organizuar. Ky financim do të përfshijë gjithashtu ngritjen e kapaciteteve dixhitale të rajonit dhe trajnim të fëmijëve në shkolla në teknologji.

http://www.monitor.al/britania-107-mln-dollare-per-ballkanin-perendimor-fokus-lufta-e-kriminalizimit-dhe-forcimi-instrastruktures-dixhitale/