Living – Çfarë pune bën milioneri më i vogël sipas Forbes/ 7-vjeçari që nuk vjen nga një familje e pasur

7vjecari

Një 7-vjeçar ka fituar mbi 22 milion dollarë në më pak se një vit vetëm duke publikuar video në kanalin e tij të Youtube-it. Ryan ToysReview është kanali i fëmijës, ku publikohen videot e tij tek vlerëson lodrat e ndryshme për fëmijët. Ai sigurohet ta përditësojë hapësirën e tij online dhe videot arrijnë më shumë se 1 milionë klikime brenda pak ditëve.

http://www.living.al/familja/femijet/edhe-ketu-nuk-na-kishte-shkuar-mendja-shtate-vjecari-sapo-e-mbylli-vitin-me-22-milion-dollare-fitim-vetem-duke-bere-kete-gje-ne-youtube