KRIJIM, RISI, NDRYSHIM- Konferenca e të rinjve 2015

Ata erdhën nga rrethe të ndryshme, nga periferitë e jugut dhe veriut për të marrë pjesë në konferencën e 8-të të rinisë. Ishin plot 150 të rinj pjesëmarrës nga: Dibra, Kurbini, Elbasani, Librazhdi, Vlora, Korça dhe Tirana.

World Vision u mësoj si t’i vënë në jetë idetë e tyre, si të punojnë me një plan biznesi, si mund të drejtojnë njerëz, procese, ide, si mund të ndryshojnë jetën e tyre dhe të tjerëve në zonën ku banojnë.

Shikoni videon për më shumë