Klan Tv – “Vit i Ri pa kumar e pa kapsolla”

Mesa duket vendimi i qeverise për të kaluar një Vit të Ri pa kapsolla, apo fishekzjarre ka shmangur një sërë incidentesh. Ky vit gjeti me dyer të mbyllura të gjitha pikat e basteve sportive dhe kazinove.

https://tvklan.al/vit-i-ri-pa-kumar-e-pa-kapsolla/