Klan TV – Skandali në Shtëpinë e Foshnjes. Avokati i Popullit e ka paralajruar një vit më parë

Pas transmetimit të pamjeve të dhunës verbale e fizike në Shtëpin e Foshnjes Vlorë në emisionin Stop, pesë punonjëset që janë shfaqur në video janë shkarkuar nga Bashkia e Vlorës. Lidhur me kët\ë skandal Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka ngritur grupin e kontrollit të përbërë nga punonjës të Agjencisë së Mbrojtjes së Fëmijëve, Shërbimit Social Shtetëror për vlerësimin dhe trajtimin e fëmijëve mbi të cilët është ushtruar dhunë. Nga ana tjetër disa shkresa të siguruara nga Avokati i Popullit tregojnë se situata ka qenë e njohur dhe e paralajmëruar rreth një vit më parv, por Bashkia e Vlorës nuk ka kthyer kurrë përgjigje, ndërsa Shërbimi Social Shtetëror pasi ka realizuar monitorimin më 21.06.2017 është shprehur se nuk ka evidentuar probleme të sjelljes së stafit.

http://tvklan.al/skandali-ne-shtepine-e-foshnjes-avokati-i-popullit-e-ka-paralajmeruar-nje-vit-me-pare/