Klan TV – Rrjetet sociale dëmtojnë trurin

rrjetet-sociale-802x445

Rrjete sociale janë një mënyrë e shpejtë komunikimi. Por është edhe e dëmshme. Kjo për shkak të intensitetit të madh të marrjes dhe përpunimit të mesazheve në një kohë të shkurtër nga truri. Sipas Lamberto Maffei, një prej ekspertëve më të mirë në Neuroshkencë, rrjetet sociale janë si një protezë për trurin dhe zhdukin pothuajse fare sensin kritik. Kjo pasi truri pushtohet vazhdimisht dhe vazhdimisht nga mesazhe pafund, në shumicën e rasteve edhe të njëjtat lajme.

https://tvklan.al/rrjetet-sociale-demtojne-trurin/