Klan TV – Miratohet ndihma ekonomike

klan

Edhe pse LSI dhe PD braktisen mbledhjen e Keshillit Bashkiak te Tiranes qe ne nisje te saj, keshilltaret e majte kane dhene ok per disa vendime te rendesishme te shtresave ne nevoje. U miratuan vendimi per dhenien e ndihmes ekonomike per 3545 familje ne kryeqytet si dhe vendimi per kompensimin e energjise elektrike per kategorite ne nevoje dhe fondi per pagesen qe u jepet personave me aftesi te kufizuar.

http://tvklan.al/miratohet-ndihma-ekonomike/