Klan Tv – BB: Popullsia e Shqipërisë po plaket

tirana-933x445

Emigrimi në masë dhe ulja e lindshmërisë në vend do të kërcënojnë më tej dhe produktivitetin në punë në Shqipëri, çka do të vijë duke u përkeqësuar. Shqetësimi ngrihet nga Banka Botërore, e cila në një raport të publikuar për “Dinamikën e Punës në Shqipëri” analizon se niveli i produktivitetit të punës është më i ulët sesa në çdo vend tjetër të Europës Lindore.

https://tvklan.al/bb-popullsia-e-shqiperise-po-plaket/