Klan Tv – Ambasadori Soreca: Muajt në vijim janë të rëndësishëm për Shqipërinë

soreca-2-933x445

Ambasadori, Luigi Soreca i pranishëm në ceremoninë e hapjes së Presidencës Rumune të Këshillit të Bashkimit Evropian, e cila u mbajt në Shtëpinë e Evropës në Tiranë, tha se këto muaj janë shumë të rëndësishëm për Shqipërinë. Sipas ambasadorit, për Shqipërinë kjo do të jetë një periudhë kyçe, 4 muaj larg botimit të raportit të Komisionit dhe 5 muaj larg diskutimit për zgjerimin.Prandaj ajo duhet të konsolidojë progresin në përparësitë kyçe dhe veçanërisht të japë rezultate të prekshme dhe konkrete në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.

https://tvklan.al/ambasadori-soreca-muajt-ne-vijim-jane-te-rendesishem-per-shqiperine/