Klan Kosova – Thaçi optimist se kosovarët do të lëvizin pa viza gjatë këtij viti

tha

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, ka folur për luften ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar, si një nga kriteret kyç për liberalizimin e vizave. “Kosova ka qenë vend me fat që sistemin e drejtësisë për periudhë dhjetëvjeçare e kanë udhëhequr autoritetet e OKB-së pastaj misioni i rendit dhe ligjit evropian, EULEX-i. Në kuadër të kësaj, mendoj se Kosova ka arritur rezultate të konsiderueshme dhe shumë të prekshme në luftën e krimit të organizuar dhe korrupsionit si dhe fenomeneve të tjera negative” ka thënë​ Thaci.

https://www.zeriamerikes.com/a/kosovo-germany-merkel-thaci/4386547.html