Klan Kosova – Ismaili për rastin në Drenas: Ordinanca ku është kryer aborti i vajzës s’kishte licencë

uran-1-1024x768

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka folur mbi rastin e abortit të vajzës nga Drenasi, për të cilin ka thënë se gjinekologu nuk ka pasur licencë në kohën e kryerjes së abortit të saj. Ambulantes së gjinekologut që ka qenë i dyshuar për kryerje aborti i ka skaduar licenca. Vetë doktori ka pasur licencë, por licenca për intervenime jepet tek institucioni privat. Për abort kërkohen disa kushte që parashihen me ligj të cilat nuk janë plotësuar dhe respektuar.

https://klankosova.tv/ismaili-per-rastin-ne-drenas-ordinanca-ky-eshte-kryer-aborti-i-vajzes-skishte-licence/