Klan Kosova – Haradinaj pret që në qershor të merret vlerësimi pozitiv për vizat

22-5

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka folur për mundësinë e liberalizimit të vizave duke thënë se pret që në muajin qershor të merret një vlerësim pozitiv nga institucionet e BE-së. Ai ka thënë se “ky vlerësim kalon prapë në institucionet e BE-së” duket shtuar se duhet të vazhdohet dinamika dhe puna pasi nevojitet aprovimi i vendeve veç e veç.

http://klankosova.tv/haradinaj-pret-qe-ne-qershor-te-merret-vleresimi-pozitiv-per-vizat/