Klan Kosova – Gjakova proteston për vrasjen e nënës me të bijën

gjakova

Shoqëria Civile e Gjakovës në përkrahje nga Rrjeti i Grave të Kosovës organizojnë marsh në Gjakovë për të kundërshtuar vrasjen e 40 vjeçares dhe vajzës së saj, në Brekoc dhe për të kërkuar përgjegjësi nga institucionet e Kosovës për këtë dhe shumë raste të tjera të dhunës në Kosovë. “”Dështimi në ofrim të mbrojtjes për gratë dhe vajzat që raportojnë dhunën na con deri tek vrasja e tyre nga ushtruesit e dhunës”, thuhet në njoftimin e organizatorëve.

http://klankosova.tv/gjakova-proteston-per-vrasjen-e-nenes-me-te-bijen/