Klan Kosova – Arrestohet një grua që braktisi fëmijët

arrest-1

Në rrugën “Xhevdet Doda” në Prishtinë të enjten është ndaluar nga policia një grua e komunitetit romë nën dyshimin se ka kryer veprën penale “Keqtrajtim apo braktisje fëmijës”. Gjatë zbatimit të planit operativ nga Policia, duke kërkuar lëmoshë së bashku me tre fëmijë është takuar dhe është ndaluar e dyshuara femër Rome ndaj të cilës ka nisur nje procedurë penale dhe e njëjta me urdhër të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt”.

http://klankosova.tv/arrestohet-nje-grua-qe-braktisi-femijet/