Klan Kosova – Apostolova: Të tërhiqet rritja e pagave për qeveritarët

apostolova

Përfaqësuesja e BE-së në Kosovë, Natalyia Apostolova, ka reaguar në lidhje me vendimin e qeverisë për rritjen e pagave. Ajo shpreh keqardhje për këtë vendim, sepse përgatitja e projektligjit për pagat është në proces e sipër. Ky ligj do të rregullojë një herë e përgjithmonë pagat që paguhen nga buxheti i Kosovës me kritere objektive dhe të drejta. Ai është pjesë e procesit të reformave në administratën publike e të cilin BE-ja e mbështet”, thuhet në reagimin e Apostolovës.

http://zeri.info/ekonomia/204005/apostolova-te-terhiqet-rritja-e-pagave-per-qeveritaret/